Δωρεά μαλλιών - Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις!

υπηρεσίες ομορφιάς

Τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair δεν θα μπορούσαν ποτέ να μείνουν θεατές και στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια για την ίδρυση οργανισμού δωρεάς μαλλιών για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο!‪ Ευχαριστούμε την φίλη των κομμωτηρίων μας για αυτή την κορυφαία κίνηση ανθρωπιάς!

δωρεά μαλλιών για καλό σκοπό

Λίγα λόγια για την ιδέα της δωρεάς:

H Μελίνα-Λιουντμίλα Κωνσταντινίδη, η συντονίστρια της καμπάνιας, είναι 24 χρονών και μένει στην Θεσσαλονίκη. Το Σεπτέμβριο του 2013 έκοψε και δώρισε τα μαλλιά της για τον οργανισμό “Wings for kinds” στο Οhio της Αμερικής. Ως αρθρογράφος έγραψε 2 άρθρα σχετικά με την διαδικασία και τις προϋποθέσεις για την δωρεά μαλλιών. Παράλληλα δημιούργησε μια ανοιχτή ομάδα στο facebook Δωρεά μαλλιών – Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων. Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη. Ήδη αυτή τη στιγμή η ομάδα τύχει την αποδοχή παραπάνω 14.500 μελών.

Προϋποθέσεις Δωρεάς για την Ελληνική Καμπάνια μπορείτε να δείτε στο επίσημο site Donatehair.gr  

Προϋποθέσεις δωρεάς

 βαμμένα μαλλιά οποιασδήποτε μορφής ΔΕΝ είναι αποδεκτά!

Τα μαλλιά σας θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως έχουν οριστεί από την εταιρεία που έχει αναλάβει να δημιουργεί τις περούκες για τα παιδιά με καρκίνο. Μπορείτε να δωρίσετε τα μαλλιά σας ανεξάρτητα με την ηλικία σας και το φύλο σας.

Αποδεκτά είναι τα μαλλιά:

  • 20 εκατοστά και άνω, δεν υπάρχει μέγιστο επιτρεπτό όριο.
  • ΜΟΝΟ στο φυσικό τους χρώμα, σε υγιή κατάσταση.
  • Με λευκές τρίχες.
  • Που έχουν κρατηθεί για χρόνια κομμένα αρκεί αν τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Επιπρόσθετα να έχουν διατηρηθεί σε χώρο χωρίς υγρασία.

ΔΕΝ είναι αποδεκτά τα μαλλιά:

  • Με μήκος λιγότερο από 20 εκατοστά.
  • Βαμμένα μέσω όλων των ειδών τις βαφές.
  • Που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία όπως περμανάντ ή ισιωτική, ανταύγειες και οποιαδήποτε άλλη χημική επεξεργασία.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρωγούς στην προσπάθεια μας έτσι ώστε η Καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών στην Ελλάδα και το σύνθημα μας “Δωρίζουμε τα μαλλιά μας-Δωρίζουμε την αγάπη μας!” να διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν