Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις γύρω από το μπαλαγιάζ

υπηρεσίες ομορφιάς

Το μπαλαγιάζ υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό ως τάση μόδας στα μαλλιά, διαφέρει όμως κάθε φορά, καθώς επηρεάζεται ως ένα βαθμό από τα χρώματα που επικρατούν κάθε εποχή και από τα χτενίσματα που ακολουθούν μετά το μπαλαγιάζ.

Μένεις στην Αγία Παρασκευή, τον Γέρακα, το Χαλάνδρι, τον Χολαργό ή στις γύρω περιοχές και αναζητάς το τέλειο μπαλαγιάζ; Μαζέψαμε αρχικά κάθε πληροφορία που θα ήθελες να γνωρίζεις για το μπαλαγιάζ, ώστε να ενημερωθείς πλήρως και στη συνέχεια να έρθεις στο Romylos για να κάνεις την αλλαγή που θέλεις στα μαλλιά σου!

Το μπαλαγιάζ προέρχεται από την γαλλική γλώσσα και εννοιολογικά σημαίνει «βάφω». Ο σκοπός της τεχνικής είναι να διατηρήσουμε το φυσικό χρώμα, αλλά να αναβαθμίσουμε και το επίπεδο, ώστε το αποτέλεσμα να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μιλάμε λοιπόν για ένα «ξάνοιγμα» στο χρώμα των μαλλιών.

balayage

Πώς εφαρμόζεται;

Όλα ξεκινούν από το χρώμα της βαφής που θα επιλέξεις για τις ανταύγειες, το οποίο στη συνέχεια θα εφαρμοστεί επιφανειακά στις τρίχες των μαλλιών σου, φτάνοντας έως τις άκρες. Στόχος του μπαλαγιάζ είναι να τονίσει εν τέλει το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι δίνει την εντύπωση ότι τα μαλλιά σου έχουν βρεθεί για ώρα κάτω από τον ήλιο. Φυσικά, τα μαλλιά χρειάζονται φροντίδα, όπως το να χρησιμοποιείς σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και να βάζεις αντηλιακό στα μαλλιά σου.

Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες;

Ειδικά στην Ελλάδα, χάρη και στο ζεστό κλίμα, τα μαλλιά σου ανοίγουν το καλοκαίρι, αλλά την ίδια στιγμή, αυτό προκαλεί και αφυδάτωση στα μαλλιά σου. Το μπαλαγιάζ παρέχει το ίδιο φωτεινό αποτέλεσμα και ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες, αφού δε δεσμεύεται με κάποια απόχρωση μαλλιών. Μπορείς για παράδειγμα να το δοκιμάσεις σε σκούρα βάση χρησιμοποιώντας ξανθιές ανταύγειες σε όλες τις αποχρώσεις τους.

Δεν επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο χρώμα ή σε συγκεκριμένες αποχρώσεις. Είναι μία τεχνική που οι κομμωτές τη χρησιμοποιούν για να κάνουν ανταύγειες. Το μπαλαγιάζ είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δε θέλουν να πηγαίνουν στο κομμωτήριο κάθε μήνα, αφού τα μαλλιά σου θα μακρύνουν φυσικά, σαν να γεννήθηκες με αυτά και θα μείνουν έτσι για καιρό.

μπαλαγιάζ

Το μπαλαγιάζ είναι και μία τεχνική για όσες γυναίκες θέλουν να τολμήσουν κάτι διαφορετικό. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να αποφύγεις τις κλασικές αποχρώσεις και να επιλέξεις πιο «ασυνήθιστες» αποχρώσεις που ταιριάζουν με την προσωπικότητά σου. Εάν επομένως μένεις σε Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Χαλάνδρι ή Χολαργό, αλλά και οπουδήποτε αλλού, και επιζητάς μια αλλαγή στα μαλλιά σου, το μπαλαγιάζ στο Romylos είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν