Τα κομμωτήρια Romylos μεγαλώνουν την ομάδα τους!

υπηρεσίες ομορφιάς

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair μεγαλώνει την ομάδα του και αναζητά άτομα για το σαλόνι, το βαφείο και για μανικιούρ – πεντικιούρ – αποτρίχωση!

Συγκεκριμένα, αναζητά άτομα για πλήρη ή μερική απασχόληση:

1)  Couper – Hairstylist: έμπειρο άτομο για κούρεμα και χτένισμα

2) Colourist – Couper – Hairstylist: έμπειρο άτομο για βαφή και όλες τις τεχνικές του βαφείου, κούρεμα και χτένισμα

3) Βοηθό Κομμωτηρίου: με δυνατότητες εκπαίδευσης και εξέλιξης

4)Τεχνίτρια Μανικιούρ-Πεντικιούρ: με εμπειρία σε μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια και αποτρίχωση

Ο χώρος της ομορφιάς είναι ένας χώρος που μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς. Συνεχώς εμφανίζονται νέα trends τα οποία οφείλουμε να παρακολουθούμε και να εφαρμόζουμε. Νέες τάσεις σε χτενίσματα, κουρέματα, χρώματα στα μαλλιά αλλά και νέα σχέδια στα νύχια είναι μερικά από αυτά που ένα άτομο το οποίο εργάζεται στο χώρο της ομορφιάς οφείλει να γνωρίζει καλά.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο χρειαζόμαστε νέα δημιουργικά άτομα ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των πελατών μας. Η δημιουργικότητα, η φαντασία, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ένας επαγγελματίας στο αντικείμενο της δουλειάς μας.

Γνωρίζετε τον χώρο ομορφιάς και αναζητάτε εργασία; Ίσως τώρα είναι η ευκαιρία για εσάς. Αν πιστεύετε ότι πληρείτε τις προϋποθέσεις αποστείλατε το βιογραφικό σας στο email μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή στα τηλέφωνα 2106008937 – 6945428180.

Ο φιλόξενος χώρος και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδας μας θα χαρεί να σας καλωσορίσει στο δυναμικό της!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν