Προσφορές για όλη την οικογένεια από τα Κομμωτήρια Romylos!

υπηρεσίες ομορφιάς

Τα κομμωτήρια Romylos σας σκέφτονται και πραγματοποιούν προσφορές που αφορούν ολόκληρη την οικογένεια. Γυναικεία κουρέματα, ανδρικά κουρέματα και παιδικά κουρέματα συμπεριλαμβάνονται εντός της προσφοράς.

Απολαύστε βαφή, κούρεμα και χτένισμα με μόνο 35€. Επίσης, επιλέξτε ανδρικό ή παιδικό κούρεμα με 10€. 

Η μοναδική προσφορά για γυναίκες μας ισχύει για τη Τετάρτη 26/4 και 3/5. Η προσφορά για το ανδρικό ή παιδικό χτένισμα ισχύει για την Παρασκευή 28/4 και 5/5.

Γυναικεία χτενίσματα

Μια γυναίκα πάντα επιθυμεί να είναι περιποιημένη και να πραγματοποιεί μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της. Μια αλλαγή στο χρώμα ή στο μήκος των μαλλιών μπορεί αυτόματα να αλλάξει την αυτοπεποίθηση και να βελτιώσει την διάθεσή σας.

Στα κομμωτήρια Romylos η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει το κατάλληλο χρώμα, κούρεμα ή χτένισμα για εσάς με βάση το σχήμα του προσώπου και το χρώμα της επιδερμίδας σας.

Είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν σε γυναικεία κουρέματα και νύχια για να μπορούμε να σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να μένετε πάντα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Ανδρικά χτενίσματα

Ο σύγχρονος άνδρας επιθυμεί να δείχνει ελκυστικός προκειμένου να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό του και να έχει μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση. Με σωστό φρέσκο κούρεμα ένας άνδρας αποκτά μια πιο προσεγμένη εικόνα, ενός κύριου που προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση.

Στο κομμωτήρια Romylos αναλαμβάνουμε κάθε είδους ανδρικό κούρεμα. Επίσης, εδώ, μπορείτε να καλύψετε τα λευκά και να δείχνετε πιο νέος.

Παιδικά χτενίσματα

Το παιδικό κούρεμα από τα κομμωτήρια Ρωμύλος είναι μια ευχάριστη διαδικασία γιατί μπορείτε να το συνδυάσετε με την δική σας επίσκεψη στο κομμωτήριο και να κουρέψετε την κόρη ή τον γιο σας.

Οι επιλογές όμως που έχει ένα παιδί στο παιδικό κούρεμα είναι αρκετές αλλά εξαρτάται από τη δική του υπομονή να περιμένει στην καρέκλα να κουρευτεί.

Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μας  θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε για τις νέες τάσεις και να δείτε νέα κουρέματα για τα αγαπημένα σας αγγελούδια!

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές

Αν ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε μεγάλα έξοδα αυτό το διάστημα προκειμένου να ανανεώσετε το look σας, τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας στα κομμωτήρια Ρωμύλος All about hair. Κλείστε ένα ραντεβού και απολαύστε τις μοναδικές μας υπηρεσίες σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Δείτε περισσότερα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν