Δοκιμασμένα tips για όγκο στα μαλλιά

kerastase densifique

Αν θες να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις μερικά βασικά tips ώστε να συνδυάσεις υγιή όψη και μεγαλύτερο όγκο στο χτένισμα.

Αρχικά, το σαμπουάν που επιλέγεις θα πρέπει να αναγράφει πως είναι ιδανικό για όγκο σε άτονα μαλλιά. Διαφορετικά, μπορείς να επιλέξεις ένα ξηρό σαμπουάν που δε λιπαίνει και που δεν τους προσθέτει επιπρόσθετο βάρος. Το λούσιμο πρέπει να γίνεται προσεκτικά, τρίβοντας απαλά το τριχωτό της κεφαλής. Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στο ξέπλυμα, ενώ το νερό ιδανικά να είναι χλιαρό προς κρύο, αφού με αυτόν τον τρόπο γίνεται καλύτερη ενυδάτωση των μαλλιών.

όγκος στα μαλλιά

Στην περίπτωση τώρα που θέλεις να αποκτήσεις όγκο μετά το λούσιμο, τότε μάζεψε τα μισά νωπά ή στεγνά μαλλιά ψηλά με ένα λαστιχάκι και μετά από δύο περίπου ώρες θα διαπιστώσεις πως έχουν αποκτήσει φανταστικό όγκο αλλά και κράτημα.

Κάτι που πρέπει πάντα να γνωρίζεις είναι πως τα πολύ μακριά μαλλιά αποκτούν βάρος και για αυτό δεν μπορούν να αποκτήσουν εύκολα όγκο. Αν θες όγκο στα μαλλιά σου, τότε προτίμησε ένα μεσαίου μήκους κούρεμα και χάρισε κατευθείαν λάμψη και στιλ στο πρόσωπό σου.

Όσον αφορά το σωστό κρεπάρισμα, αυτό γίνεται πάντα με μια χτένα που διαθέτει πυκνά δοντάκια. Απλά πιάσε την τούφα και χτένισε τα προς τα κάτω, αφήνοντας τη χτένα να τραβήξει μερικές τρίχες προς τα κάτω. Αφού επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία μερικές φορές, έπειτα βάλε λακ και κάπως έτσι θα αποκτήσεις όγκο αλλά και κίνηση στις ρίζες.

όγκος στα μαλλιά 2

Για να έχεις λοιπόν όγκο στα μαλλιά, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου αναφέραμε. Από εκεί και πέρα, για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και για οτιδήποτε μπορεί να αφορά την κομμωτική, αν μένεις στην Αγία Παρασκευή, τον Γέρακα, τον Χολαργό ή το Χαλάνδρι, αλλά και στις γύρω περιοχές, δεν έχεις παρά να κλείσεις ραντεβού στα κομμωτήρια Romylos και να βγεις μόνο κερδισμένη!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν