Highlights για μοναδικά ξανθά μαλλιά

υπηρεσίες ομορφιάς

Δεν έχεις μάθει ακόμη για τα highlights; Μάλλον ήρθε η ώρα! Το χρώμα στα μαλλιά έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο, αφού νέες τεχνικές και χρώματα προσφέρουν μια πληθώρα από επιλογές ώστε να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Βέβαια, οι κλασσικές αποχρώσεις δε βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας και σε αυτή την κατηγορία ανήκουν φυσικά και τα ξανθά μαλλιά, τα οποία πλέον δέχονται τόσες διαφορετικές παρεμβάσεις ώστε μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε πιθανή ανάγκη.

Μένεις σε Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Χολαργό ή Χαλάνδρι; Τότε πρέπει να έρθεις στο Romylos για να ακολουθήσεις μία από τις πιο hot τάσεις της εποχής, τα highlights. Ας δούμε όμως πρώτα για τι ακριβώς μιλάμε.

highlights

Τα highlights είναι μια από τις πιο γνωστές και παρεμβάσεις στα ξανθά μαλλιά και έχει ήδη μεγάλη ζήτηση για αυτό το καλοκαίρι. Τι είναι τα highlights; Πρόκειται, λοιπόν, για τις κλασικές κι αγαπημένες ανταύγειες, αν και σε μία πολύ πιο φυσική εκδοχή. Τα μαλλιά καταλήγουν να φωτίζουν με τέτοιον τρόπο ώστε είναι σαν να έχει ανοίξει το χρώμα τους από τον ήλιο.

Τα highlights είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου, δίχως να ρισκάρεις πολύ. Και αν το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο, το μόνο βέβαιο είναι πως η διαφορά του πριν με το μετά θα είναι ξεκάθαρη. Μιας και το καλοκαίρι η επιδερμίδα σου είναι πιθανό να είναι ηλιοκαμένη, τα ξανθά highlights θα σε κάνουν να διατηρήσεις το στιλ σου στις παραλίες!

highlights 2

Προφανώς και η τεχνική των highlights μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών δεν είναι αποτελεί ένα προνόμιο του ξανθού χρώματος. Αν λοιπόν βρίσκεστε στην Αγία Παρασκευή, τον Γέρακα, τον Χολαργό ή το Χαλάνδρι και θέλετε τέλεια μαλλιά για το καλοκαίρι, εναρμονισμένα με το στιλ σας και τη μόδα της εποχής, δεν έχετε παρά να κλείσετε ραντεβού στο Romylos!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν